China Tournee

Samoen terug van China Tournee (20 oktober t/m 29 oktober)

Samoen is weer terug in Nederland na zo’n 8 dagen op tournee te zijn geweest in China en is een mooie ervaring rijker!

Voorafgaand aan het vertrek richting China op zaterdag 20 oktober 2012 speelde Samoen op deze ochtend nog een aantal stukken van het ‘China –programma’, tijdens een uitzwaaiconcert. Dit goed bezochte try-out concert vond plaats in ’t Spölhoes’ te Deurningen waar we veel familie, vrienden en andere belangstellenden welkom mochten heten.

Vervolgens begon de lange reis en waren we zo’n 23 uur! (auto, vliegtuig en bus) onderweg richting Nanjing, waar onze muzikale reis begon. Ons eerste concert in het theater in Nanjing was een succes. Het publiek was enthousiast en wist onze muziek en show zeker te waarderen. Het theater was mooi aangekleed met een enorm groot (span)doek met een foto van Samoen erop, dat tevens bij de ingang van het theater hing. Na afloop van ons optreden werden we ‘bestormd’ door het publiek voor fotosessies en voelden we ons ware beroemdheden.

Na Nanjing vervolgden we de reis naar Dongtai, Liyang, Xuzhou en Shanghai. Hier speelden we in theaterzalen/concertzalen voor gemiddeld zo’n 600 man publiek.

Ons vijfde en laatste optreden in Shanghai was een buitenconcert op een school (het was lekker weer, zo’n 22/23 graden). De kinderen vonden het ontzettend leuk en wij natuurlijk ook.

Tijdens onze laatste twee dagen in China hadden we nog wat tijd over voor wat sightseeing in Shanghai en bezochten we de JingAn Tempel, Old-Shanghai en The Bund. Allemaal prachtig om te zien!

Verder hebben we de gehele week veel leuke, bijzondere  en gastvrije mensen ontmoet. Genoten we van het Chinese eten en hebben we ons uiterste best gedaan zo goed mogelijk met chinese stokjes te eten (al viel dat nog niet mee).

Het was een hele belevenis en we kijken met een bijzonder goed gevoel terug op deze muzikale reis!

 

China tournee Samoen

 

Update Samoen goes China

Onze tournee naar China komt steeds dichterbij. Zaterdag 20 oktober vertrekken we vanaf Schiphol naar Shanghai.
Zo’n tournee brengt uiteraard de nodige voorbereiding met zich mee en dus heeft Samoen niet stil gezeten. De foto’s van de fotoshoot door fotograaf Jaap Uilhoorn, staan inmiddels al online en daarnaast zijn wij bezig geweest met onze eerste promo cd (geproduceerd door Berto de Jong).
Verder staan de laatste repetities op het programma en kunnen de laatste zaken geregeld worden.

Wij zijn in Shanghai te gast in de grote concertzalen van o.a. Nanjing en Dong Tai, daarnaast zullen wij ook masterclasses geven aan het Chinese Jeugd harmonie orkest van Xuzhou.

Wij kijken erg uit naar de tournee! Als u het leuk vind om ons ‘uit te zwaaien’ dan nodigen wij u van harte uit om naar ons kleine uitzwaai concert te komen op de dag van vertrek.
Zaterdag 20 oktober, 11.00-12.00 uur in Deurningen (het Spölhoes, Reefsmaat 1).

Tijdens onze tournee zijn wij te volgen via Twitter en Facebook.

 

Samoen China tournee

Samoen naar CHINA!

Vrijdag 6 april 2012: De handtekeningen zijn gezet, Samoen gaat naar China!
Meneer David Shen, manager S&L Cultural Exchange Centre-Holland, kwam samen met zijn vrouw naar onze repetitie locatie in Wierden om met ons de plannen en de contracten door te spreken.
Een 8 daagse reis, 5 concerten op diverse locaties in Shanghai, chinees eten en natuurlijk ook sight-seeing. Een reis om heel erg naar uit te kijken.

Momenteel zijn wij druk bezig met het maken van het concert programma en het organiseren van een uitzwaaiconcert.
Meer informatie zal snel volgen. Houd de website in de gaten.